MSGW Facebook

Jamstvo

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost računala, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa 2 godine jamstva, dodatno ste osigurani u svojem radu. Ukoliko želite dodatno jamstvo, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produljenje jamstva za svoje računalo.


Servis info
servisInfoImage.gif
MR SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

info@mrservis.hr
(060) 53 53 55

radno vrijeme, lokacije i kontakti na: 
www.mrservis.hr

MSGW i “One Game Agency” najavljuju turnir – AMD SAPPHIRE Dota Pit League

Sa entuzijazmom “Dota Pit League Tournament Series”, MSGW i One Game Agency najavljuje nadolazeći događaj; AMD SAPPHIRE Dota Pit League. 
AMD SAPPHIRE Dota Pit League LAN finale će se odražati u hotelu Lav,  početkom Studenog 2-5 2017, u Splitu, Hrvatska. 
Nagradni fond iznosi 300.000 $ MSGW je dobavljač turnirskih računala koji će osigurati nesmetano igranje.
Računala MSGW Gamer Titan a101 DOTA Edition na kojima će se odvijati turnir su iz posebne serije dizajnirane isključivo za ovaj događaj. Računala su bazirana na AMD Ryzen 7 1800X procesoru, radnoga takta 3,6GHz sa 8 fizičkih i 16 virtualnih jezgri. Navedeni procesor smješten je na Asrock AB350 Pro4 matičnu ploču sa 16GB brze Adata XPG Z1 DDR4 memorije. Za pokretanje Windows 10 operativnog sustavi i pohranu podataka brine se brzi Adata SU800 256GB SSD disk, a za prikaz slike tu su AMD Sapphire RX 580 8GB GDDR5 grafičke kartice. Sve ovo je upakirano u MS Titan gaming kućište i pogonjeno je sa FSP Hydro 700W napajanjem.
AMD ZA MSGW.jpg
Asrock za MSGW.jpg
sapphire za MSGW.jpg
XPG ADATA ZA MSGW.jpg
FSP ZA MSGW.jpg
MS ZA MSGW.jpg
Kupite sada!