MSGW Facebook

Jamstvo

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost računala, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa 2 godine jamstva, dodatno ste osigurani u svojem radu. Ukoliko želite dodatno jamstvo, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produljenje jamstva za svoje računalo.


Servis info
servisInfoImage.gif
MR SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

info@mrservis.hr
(060) 53 53 55

radno vrijeme, lokacije i kontakti na: 
www.mrservis.hr

MSGW na Reboot Info Gamer 2017

M SAN Grupa sa svojim vlastitim brendovima računala MSGW i brendom perifernih uređaja MS sudjeluje na ovogodišnjem sajmu Reboot InfoGamer 2017. 
M SAN Grupa sa svojim brendovima računala MSGW  i periferije MS od prvog izdanja Reboot Info Gamer-a sudjeluje i podržava ovaj projekt, a  MSGW ujedno je i jedan od največih sponzora hardwera na Reboot Info Gameru i to od samih početaka.
MSGW gaming računala prisutna su na hrvatskom tržištu od sredine devedesetih godina, a proizvode se u vlastitom pogonu M SAN Grupe u Rugvici. Premium kvaliteta svih MSGW računala očituje se i u testiranom Designed for Windows okruženju. Designed for Windows logo jamči da je računalo prošlo ekstenzivan Microsoft Hardware Compatibility Test (HCT) prosječnog trajanja 100 sati odnosno četiri dana konstantnog iscrpnog i sveobuhvatnog radnog opterećenja svih komponenti.
MS je još jedan brend M SAN Grupe koji objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja,  kućišta, napajanja, dodataka, kabela i dronova. Uz tradiciju dugu 15 godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije.  Od kraja 2013. godine MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizualnim identitetom, modernog, privlačnog i tehnološki osviještenog dizajna.  
Ovo je treća godina za redom da MSGW i MS imaju i vlastiti izložbeni prostor u paviljonu broj 9 na više od  100m2 kvadratnog prostora.  Osim toga MSGW vrhunska  gaming računala mogu se naći kod izlagača i kod ostalih izlagača na sajmu.
Info Reboot Gamer  u svom petom izdanju nastavlja rasti i uvrštava se na ljestvicu najvećih i najznačajnijih gaming sajmova u čitavoj Europi. Sajam se održava na Zagrebačkom velesajmu, na do sada najvećem prostoru. Tijekom šest dana, fokus događanja biti će predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara te na izrazito velikim internacionalnim eSports turnirima. Info Reboot Gamer sajam okuplja najjaču gamersku zajednicu, a ako se uzme u obzir da je gamerska industrija rapindo rastuća u cijelome svijetu MSGW i MS našli su svoje mjesto i sve prepoznatljiviji su u gamerskom svijetu. 
Kupite sada!