MSGW Facebook

Jamstvo

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost računala, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa 2 godine jamstva, dodatno ste osigurani u svojem radu. Ukoliko želite dodatno jamstvo, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produljenje jamstva za svoje računalo.


Servis info
servisInfoImage.gif
MR SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

info@mrservis.hr
(060) 53 53 55

radno vrijeme, lokacije i kontakti na: 
www.mrservis.hr

Softver

Zamislite bolid Formule 1 parkiran pored trkaće staze.
Bez vozača on je samo hrpa najnaprednije tehnologije koja čeka da ju se iskoristi. Slična takva hrpa moderne elektronike, bez uporabne vrijednosti je PC bez softvera – operativnog sustava i aplikacija koji omogućavaju najrazličitiju funkcionalnost.

Naš je cilj pružiti vam potpuno iskoristiv proizvod, bilo da se radi o temeljnom uredskom stroju, naprednoj profesionalnoj radnoj stanici ili multimedijskom stroju za zabavu i uživanje - počevši od trenutka kada ga izvadite iz kutije. Zato svaki MSGW PC opremamo i softverom koji oblikujemo prema traženoj funkcionalnosti krajnjeg korisnika.

Jedna od strateških odrednica u poslovanju M SAN Grupe je suradnja s Microsoftom. Sva MSGW računala uključuju Microsoft proizvode u cijelom životnom vijeku.  Win PE je platforma unutar koje se rade svi koraci proizvodnje, image mastering, instalation deployment i kontroling.  Sva računala osim priloženih medija s driverima i instalacijskim sustavom imaju HDD recovery particiju. Uz računala isporučuju se Windows operacijski sustavi. Sva MSGW računala su ujedno i OfficeReady računala.

Na kraju - zabava! Sva MSGW računala moguće je koristiti kao DVD player, ali i višefunkcionalni multimedijski juke-box. Gamerski PC-i često dolaze u paketu s novim naslovima zabavnog softvera (čitaj: video igara).
Kupite sada!