MSGW Facebook

Jamstvo

guarantee.gif
Sigurnost i pouzdanost računala, potvrdila su mnoga intenzivna testiranja, a sa 2 godine jamstva, dodatno ste osigurani u svojem radu. Ukoliko želite dodatno jamstvo, kako bi ste i kroz treću godinu rada bili sigurni, možete kupiti produljenje jamstva za svoje računalo.


Servis info
servisInfoImage.gif
MR SERVIS I TEHNIČKA PODRŠKA

info@mrservis.hr
(060) 53 53 55

radno vrijeme, lokacije i kontakti na: 
www.mrservis.hr

Brand

O MSGW računalima

Računala se u M SAN Grupi proizvode od sredine devedesetih godina, no 2005. godine potpisivanjem DOEM i izgradnjom poluatomatizirane proizvodne linije, M SAN Grupa strateški se usmjerava prema izgradnji vlastitog brenda - MSGW.

Sva računala koja nose oznaku MSGW proizvedena su u automatiziranom pogonu za proizvodnju informatičke opreme M SAN Grupe i prošla su mnogobrojne testove ispravnosti. MSGW računala zadovoljavaju i sve potrebne zahtjeve koje Microsoft postavlja za potpunu kompatibilnost ugrađenih komponenti s Windows operacijskim sustavom. Osim proizvodnog pogona smještenog  u Zagrebu, kapaciteta do 1000 računala dnevno, od 2008. godine otvorena je i proizvodna linija u tvrtci KIM TEC Srbija, još većeg kapaciteta, no isto tako najviših svjetskih standarda u proizvodnji i testiranju računala.  Intenzivna kontrola obavlja se u svim koracima proizvodnje – prije početka serijske proizvodnje, tijekom same proizvodnje te nakon proizvodnje.  Uz interna testiranja sva MSGW računala certificirana su sukladno hrvatskim i EU normama.
nagrada.jpg
MSGW računala osvojila su nagradu za Microsoft partnera godine za centralnu istočnu Europu, 2009g.
Premium kvaliteta svih MSGW računala očituje se i u testiranim Designed for Windows7®, Designed for Windows Vista® te Designed for Windows XP® te certificiranim računalima koji su kontinuirano u ponudi.

Designed for Windows logo jamči da je računalo prošlo ekstenzivan Microsoft Hardware Compatibility Test (HCT) prosječnog trajanja 100 sati odnosno četiri dana konstantnog iscrpnog i sveobuhvatnog radnog opterećenja svih komponenti.

Odabir najsuvremenijih partnera pri odabiru komponenti za izradu računala omogućuje M SAN Grupi pristup najnovijim tehnologijama koje se ugrađuju u MSGW konfiguracije. Tehnologiju i znanje stečeno u suradnji s vodećim proizvođačima hardverskih komponenti te Microsoft stručnjacima M SAN-ovi djelatnici prenose korisnicima kao finalni proizvod.

Uz svako MSGW računalo dolazi i Kaspersky Anti-Virus OEM software. KLab OEM verzija ima iste funkcionalnosti i značajke kao i standardna verzija Anti-Virus softvera. Jedina je razlika što se OEM varijanta distribuira isključivo uz MSGW računalo. KAV OEM verzija je licenca koja vrijedi 1 godinu od trenutka instalacije softvera. Uz svako računalo dolazi medij/CD zajedno sa aktivacijskim ključem na unutarnjoj strani omota.

Od svoga osnutka Kasperski Lab u potpunosti je fokusiran na borbu protiv računalnih virusa i štetnih sadržaja. Već 13 godina KL radi na otkrivanju, analiziranji i neutraliziranju IT prijetnji. Najprodavaniji proizvod - Kaspersky Anti-Virus redovito prima nagrade na testovima koje provode ugledni međunarodni istraživački centri i IT časopisi. Kaspersky Lab je bio prvi koji je razvio mnoge tehnološke standarde u antivirusnoj industriji, zbog čega je i njihovo Anti-Virus rješenje jedno od najboljih svjetskih rješenja za zaštitu od virusa i štetnih sadržaja.

Prodaja MSGW računala

M SAN Grupa ima u potpunosti razvijenu mrežu s više od 500 prodajnih mjesta koji su prihvatili MSGW brand kao desktop rješenje s kojim nastupaju na tržištu, odustajući od razvoja vlastitih rješenja. MSGW računalo je prihvaćeno kao B2B i B2C rješenje kod sistem integratora, na tenderskim projektima, a nalazi se u maloprodaji u specijaliziranim IT trgovinama, robnim lancima i web trgovinama. MSGW računala prodaju se kao gotova rješenja sa unaprijed predefiniranim specifikacijama koje su pomno smišljene od tima ljudi koji godinama rade taj posao, a ali i kao rješenje po mjeri kupca – računalo po narudžbi. U oba slučaja kao cjelokupno funkcionalno rješenje za svakog korisnika.
Kupite sada!